Voor bedrijven

 

Facetime ontbijt, zoom ontbijt met je collega's thuis

Zbedrijven ontbijtakelijk ontbijt bestellen?

Zoek je een origineel cadeau voor een klant? Hoe leuk is het wel om een ontbijt cadeau te doen aan je jarige medewerker. Aan alle werknemers van het bedrijf om te bedanken voor hun inzet. Online vergaderen met je collega's met een Facetimeontbijt of Zoom ontbijtje. Alle thuiswerkers tegelijk aan het ontbijt met videobellen. Aan die klant die een grote aankoop bij je deed of je een mooie opdracht gaf. Een jubileum te vieren of op originele wijze een uitnodiging te versturen?
Een ludieke actie om in de picture te komen met jouw bedrijf. Hybride werken met een hybride ontbijt.... Of, of enz. Daarmee kunnen we nog wel even doorgaan, maar je weet zelf het beste wat jìj met het ontbijtje zou willen zeggen of bereiken. 


Online evenementen, webinars met gezamenlijk ontbijt

Online evenement, event, webseminar in de ochtend. Wij zorgen dat alle geregistreerde deelnemers tegelijk kunnen starten met een lekker ontbijt. Programma, onderwerp, we kunnen het allemaal verwerken in en op de ontbijtdoos.
Een lekker ontbijtje, gevuld met uitsluitend a merk kwaliteitsproducten. Een origineel relatiegeschenk om niet snel te vergeten! 

Het ontbijt is al compleet om indruk te maken. Jouw (bedrijfs) logo op de ontbijtdoos, visitekaartjes, reclamefolder, persoonlijke boodschap of promotiemateriaal toevoegen? Het kan allemaal bij Brievenbusontbijt. Bel of mail dan kijken we samen wat mogelijk is. 

Online kickoff event met ontbijt
Met al je collega's de week goed starten met een online kick-off event om de missie en doelstellingen te bespreken? Doe dat met het online kick-off ontbijt van Ontbijtservice Brievenbusontbijt!

Via Zoom of Teams online ontbijten en vergaderen, een smakelijke kickstart van de (maan)dag!


Op Rekening


Ontbijt bestellen? Adressen van alle werknemers kunnen in Excel bestand aangeleverd worden. De factuur wordt, desgewenst met kostenplaatsnummer, per mail verzonden naar de juiste afdeling. Deze kan na levering worden voldaan.
Ook werken wij met E-factuurportaal.

Personeelsvereniging

Ook voor personeelsvereniging kan Ontbijtservice Brievenbusontbijt ingezet worden. Natuurlijk is het leuker samen aan 1 tafel een beschuitje te eten. Maar als dat even niet mogelijk is, is een lekker ontbijt per post een smakelijke en originele oplossing.

ontbijt voor bedrijvenMail ons
Heb je andere wensen? Wil je ook ontbijten versturen naar het buitenland? Ook dat kan met Brievenbusontbijt. Mail naar
info@brievenbusontbijt.nl of bel 06-16688744 en je weet snel wat mogelijk is.

Zakelijk Ontbijt bestel je bij Ontbijtservice Brievenbusontbijt

Samen online vergaderen met een lekker ontbijt, een goed begin van de (werk)dag!

lief ontbijt

Lief Ontbijtje

Lekker ontbijt

Lekker Ontbijtje