Valentijnsdag, Valentijns ontbijt bestellen

ValentijnsdagValentijnsdag, dit jaar kun je beter op tijd het Valentijnsontbijt bestellen.
Na een zeer drukke decembermaand met kerstontbijten verzonden in heel Nederland én België, waren de nieuwjaars ontbijten aan de beurt. Veel bedrijven maakten dit jaar gebruik van een digitale ontbijtmeeting. Online ontbijt met het hele bedrijf op hetzelfde moment, een online ontbijtvergadering. Een Facetime ontbijt of Zoom ontbijt.

Ontbijtservice Brievenbusontbijt kon daar natuurlijk voor zorgen. De brievenbusontbijtjes werden verzonden met logo van het betreffende bedrijf en sticker met: Openen op -----. In de media was echter te lezen dat Post.nl in zwaar weer zat en flinke vertragingen had. Daarom  hebben wij de ontbijten, in overleg,  eerder verzonden en wisten we het in goede banen te leiden.

Om die reden richten we ons nu al op het Valentijns ontbijt. Een lief ontbijtje met snoephartjes, hartjes lolly en tenslotte een Valentijns wenskaart. Bij het ontbijt online bestellen kun je je persoonlijke tekst of wens invullen voor de kaart, anoniem of niet. Een origineel Valentijn cadeautje door de brievenbus voor je lief!

Je kiest hier de datum waarop wij je ontbijtje verzenden (maandag tot en met vrijdag). Ze komen meestal de volgende dag aan, maar niet altijd.  Post.nl bezorgd niet op Zondag. Neem geen risico en laat ze eerder bezorgen. Wij plaatsen dan de volgende tekst op het ontbijtpakketje : Openen op 14 februari. 

Ontbijtservice Brievenbus verzend voor Valentijnsdag ontbijt in heel Nederland. Tegen een meerprijs verzenden we ook naar het buitenland. Afhankelijk van de verzendtarieven per land berekenen we dit door. Zo kun je toch je geliefde over de hele wereld verrassen met een leuk Valentijnscadeautje!

Ook dit jaar verwachten we weer een drukte bij Brievenbusontbijt én bij Post.nl. Dus bestel op tijd, wij doen de rest!
All you need is love!