Bezorging

Bezorging

 

Brievenbus ontbijten worden in de regel binnen 1 werkdag, tenzij anders gewenst, verstuurd. U kunt zelf de bezorg dag en datum van het brievenbus ontbijt bepalen tijdens het bestel proces.

De bezorging geschiedt door Post.nl.

Indien U exact wilt weten waar Uw zending zich in het bezorgtraject bevindt, kunt U eenvoudig tegen een meerprijs van € 1,50 gebruik maken van de Post.nl online Track en Trace service. U kunt van deze optie gebruik maken op het bestelformulier.

N.B. Brievenbus ontbijt heeft het volste vertrouwen op een correcte bezorging door Post.nl, maar kan geen garantie geven op eventuele vertraagde bezorging. Post.nl bezorgd NIET op zondag en maandag, hou hiermee rekening met ontbijt bestellen.

Zeker weten dat het ontbijt op tijd binnen is bij bijv. online vergadering, ontbijtsessie, of ontbijtmeeting met je collega's? Moeten ze door heel Nederland of/en buitenland? Bestel dan ruim van te voren en wij verzenden de ontbijten tijdig met een sticker op het brievenbusdoosje "openen op...." en eventueel het tijdstip voor Facetime, Zoom of Teams ontbijt. Zo heeft iedere werknemer, collega het ontbijt op tijd.